„Az Árpád azt mondja, a meztelen provokáción alapuló újságírói kérdésekre nem kell válaszolni”

Debrecen egykori polgármestere, a Fidesz valamikori frakcióvezetője, a jelenleg miniszteri rangban lévő Kósa Lajos a Fidesz-KDNP egyik legemlékezetesebb nyilatkozója.

Nemcsak a sajtóműfajok között tud különbséget tenni, és nemcsak az illemet ismeri, de el tudja dönteni egy kérdésről, hogy provokatív-e vagy sem. Ez azért nagyon fontos tudás, mert 

Habony Árpád annak idején - még 2016-ban beszélt erről Kósa - azt tanácsolta a Fidesz politikusainak, provokatív kérdésekre ne válaszoljanak.

A sajtó és Kósa Lajos különös kapcsolatát az elmúlt években egy 2,5 perces válogatásban mutatjuk be.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.