Már a köztévé is fizetett hirdetésben nyomja a Youtube-on a gyűlöletpropagandát

Már nem csak az Origo, a Ripost, a TV2 és 'Kovács Tamás', hanem végre a közmédia is kendőzetlenül nyomja a menekültek ellen hergelő fizetett hirdetéseket a Facebookon és a YouTube-on. 

Nekem azt a hirdetést targetálta a rendszer, amiben egy hölgy rettegve beszél arról, hogy a migránsok Svédországban szexuálisan molesztálják az embereket a tömegközlekedési eszközökön, ezért úgy döntött, inkább Magyarországra költözik. Natalie Contessa napokig a közmédia sztárja volt, aztán kiderült róla, hogy zaklatásért és rágalmazásért is elítélték Svédországban, hogy a neve Nagy A., és hogy maga is menekültként érkezett Svédországba gyerekkorában

Ez azért számít fejleménynek az előzőekhez képest, mert a fent nevezett oldalak mind magáncégek tulajdonában állnak, amikről csak szegről-végről és cégadatokból tudni, hogy a Fidesz érdekeit szolgálják, a híradó.hu azonban teljesen egyértelműen a közmédia része, közpénzből készül. 

Forrás: „Tamás Kovács” / Youtube

Amikor Kovács Tamás videói (a csatorna azóta megszűnt) átugorható hirdetésként jelentek meg, fejtörést okozott, vajon hogyan lehetne kideríteni, ki fizet ezekért a gyűlöletbeszéd-hirdetésekért, de a híradó.hu hirdetésével most végre egyértelművé vált, hogy az adófizető állampolgárok. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.