Szívünkben hála vagyon, a szemünkben szeretet - énekeltették az ovisokkal Rétvári Bencének

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A szívünkben hála vagyon, a szemünkben szeretet, felépült az új óvodánk, örüljetek gyerekek - énekelték az ovisok a piliscsabai Erdészkerti Óvoda megnyitóján. Az ünnepség még március 14-én volt, a gyerekek pedig az ünnepi beszédek között adták elő a műsoraikat.

Az ünnepi beszédeket pedig többet között Rétvári Bence államtitkár, illetve Csenger-Zalán Zsolt térségi országgyűlési képviselő mondta. Rétvári arról beszélt, hogy az Orbán-kormány hatalomra kerülése óta (azaz az elmúlt nyolc évben) mennyi új óvodai férőhely létesült az országban, Csenger-Zalán Zsolt pedig mindezt helyi szintre is kivetíve azt mondta, a választókerületben nem egy és nem is két új óvoda épült. Íme, a PilisTV riportja az ünnepségről:

A videót a 24.hu szúrta ki.

Rétvári Bence és Csenger-Zalán Zsolt épp aznap látogatott el a piliscsabai óvoda megnyitójára, amikor a Kúria egy másik esetben kimondta, hogy kampánytevékenységet nem lehet óvodában végezni. A Kúria ezt azzal kapcsolatban mondta ki, hogy Simonka György fideszes képviselő a saját Facebook oldalát reklámozó pólókat osztogatott ovisoknak.

Azóta persze az óvodalátogatásokat már sokkal magasabb szinten is tökélyre fejlesztették: maga Orbán Viktor, két alkalommal is (itt és itt).

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.