Bulgária és Kazahsztán válogatottja barátságos meccset játszik --------> FELCSÚTON

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hivatalos felnőtt válogatott meccs lesz a felcsúti Pancho Arénában, de nem Magyarország játszik, hanem a rettegett Kazahsztán a talán még rettegettebb Bulgária ellen. Hétfőn este hatkor kezdődik a barátságos meccs.

Természetesen teljesen jogos a kérdés:

Miért? Minek? Kinek áll ez érdekében?

Fotó: M4 Sport

A dologhoz köze lehet annak, hogy a kazah válogatott eleve Magyarországon van, az szövetségi kapitányuk pedig bolgár. Az viszont érthetetlen, miért gondolták úgy, hogy jobb ezt a meccset Felcsúton lejátszani, mint mondjuk Szófiában, ahol legalább a bolgár drukkerek kimennének, ha már a kazahok úgyis messze vannak.

További furcsaság, hogy a Puskás Akadémia honlapján egyetlen szó sincs a meccsről, amire - úgy tűnik - még jegyet venni sem lehet. (via Index)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.