Bulgária és Kazahsztán válogatottja barátságos meccset játszik --------> FELCSÚTON

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Hivatalos felnőtt válogatott meccs lesz a felcsúti Pancho Arénában, de nem Magyarország játszik, hanem a rettegett Kazahsztán a talán még rettegettebb Bulgária ellen. Hétfőn este hatkor kezdődik a barátságos meccs.

Természetesen teljesen jogos a kérdés:

Miért? Minek? Kinek áll ez érdekében?

Fotó: M4 Sport

A dologhoz köze lehet annak, hogy a kazah válogatott eleve Magyarországon van, az szövetségi kapitányuk pedig bolgár. Az viszont érthetetlen, miért gondolták úgy, hogy jobb ezt a meccset Felcsúton lejátszani, mint mondjuk Szófiában, ahol legalább a bolgár drukkerek kimennének, ha már a kazahok úgyis messze vannak.

További furcsaság, hogy a Puskás Akadémia honlapján egyetlen szó sincs a meccsről, amire - úgy tűnik - még jegyet venni sem lehet. (via Index)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.