Itt tart a NER: burkába öltözött férfiak zavarták meg Karácsony beszédét

elmebaj
2018 április 04., 10:52
comments 216

A Fidesz nyolc éve kormányoz, a rendszerváltás óta példátlan hatalom összpontosul a kezében, a NER az ország minden kis zugába elér, és a választási kampányban eleve óriási fölénnyel induló kormánypártokat gyakorlatilag végtelen mennyiségű pénz és egy tökéletesre fejlesztett médiagépezet szolgálja.

De úgy tűnik, ennek ellenére szükségét érzik annak, hogy a valóság totális tagadásával kampányoljanak: trollhadsereggel, névtelen profilok sok pénzzel futtatott kamuvideóival és albérletet kereső terroristákkal.

Ennek a leépülésnek az újabb állomása volt az MSZP és a Párbeszéd tegnapi rendezvénye, ahol burkába öltözött férfiak játszották el a Fidesz összeesküvés-elméleteit. Mint kiderült, az Identitás Generáció nevű szervezet tagjai bohóckodtak, de Mészáros Lőrinc tévéje úgy számolt be az incidensről, hogy a totálisan megkavart nézőik akár azt is hihessék, hogy tényleg hálás muszlimok éljeneztek Karácsonynak.

link Forrás

Aki esetleg nem követte szorosan az alternatív valóság eseményeit, azt ezúton értesítem, hogy a Fidesz hetek óta azt darálja, hogy az ellenzék migránsokat akar telepíteni a magyarok lakásaiba és laktanyáiba, mecseteket akar építeni és be akarja vezetni a saríát

Karácsonyt személyesen azzal „vádolják”, hogy zuglói polgármesterként támogatta a kerületi iszlám imaterem létrehozását. Az MSZP-P miniszterelnök-jelöltje erre azt mondta, hogy „a zuglói önkormányzatnak semmilyen támogatása nem volt szükséges ahhoz, hogy magyarországi állampolgárok a vallásukat gyakorolják”. Azt is hozzátette, hogy a fővárosban 12 ehhez hasonló vallási közösség működik, a zuglói ezek közül a legkisebb, a többi 11 fideszes vezetésű kerületben van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.