A Fidesz zuglói jelöltje azzal állt ki a Siemens irodája elé, hogy a Soros-hálózat a céget felhasználva akarja zsarolni az országot

idióta rekordok
2018 április 06., 15:35
comments 118

Jelen Tamás, a Fidesz zuglói jelöltje, aki korábban azzal kampányolt, hogy ha FIdesz, akkor csöcsök, ha ellenzék, akkor burka, most még jobban belemelegedett a kampányba. Kiállt a Siemens irodája elé, ahol lefotózták, majd a képet kitette a Facebookra ezzel a szöveggel:

„Ez egyike azoknak a Magyarországon működő külföldi gyáraknak, amelyek Soros-hálózata arra akar felhasználni,hogy zsarolja Magyarországot. A Fidesz-KDNP mindent meg fog tenni azért, hogy megvédje az országot. Nekünk Magyarország az első. Április 8-án hazánk sorsáról döntünk, nem hibázhatunk. Állítsuk meg Soros jelöltjeit!”

photo_camera Fotó: Jelen Tamás/Facebook

Jelen valószínűleg amiatt pörgött be ennyire, hogy Thorsten Benner német politológus, a Global Public Policy Institute igazgatója azt mondta: az Audi, a Bosch és a Mercedes a legnagyobb magyarországi cégek között vannak, és Németország vezetésével ellentétben egyáltalán nem bírálják az Orbán-kormányt a korrupció és a jogállamiság meggyalázása miatt, és azáltal, hogy kihasználva a magyaroktól kapott kedvezményeket olcsón gyártanak/befektetnek, csak legalizálják a rezsim hatalmát.

A Süddeutsche Zeitungnak adott interjúban egyébként a Siemens – ami egyébként a paksi beruházásba is majdnem beszállt – meg sem lett említve.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.