A Fidesz zuglói jelöltje azzal állt ki a Siemens irodája elé, hogy a Soros-hálózat a céget felhasználva akarja zsarolni az országot

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Jelen Tamás, a Fidesz zuglói jelöltje, aki korábban azzal kampányolt, hogy ha FIdesz, akkor csöcsök, ha ellenzék, akkor burka, most még jobban belemelegedett a kampányba. Kiállt a Siemens irodája elé, ahol lefotózták, majd a képet kitette a Facebookra ezzel a szöveggel:

„Ez egyike azoknak a Magyarországon működő külföldi gyáraknak, amelyek Soros-hálózata arra akar felhasználni,hogy zsarolja Magyarországot. A Fidesz-KDNP mindent meg fog tenni azért, hogy megvédje az országot. Nekünk Magyarország az első. Április 8-án hazánk sorsáról döntünk, nem hibázhatunk. Állítsuk meg Soros jelöltjeit!”

Fotó: Jelen Tamás/Facebook

Jelen valószínűleg amiatt pörgött be ennyire, hogy Thorsten Benner német politológus, a Global Public Policy Institute igazgatója azt mondta: az Audi, a Bosch és a Mercedes a legnagyobb magyarországi cégek között vannak, és Németország vezetésével ellentétben egyáltalán nem bírálják az Orbán-kormányt a korrupció és a jogállamiság meggyalázása miatt, és azáltal, hogy kihasználva a magyaroktól kapott kedvezményeket olcsón gyártanak/befektetnek, csak legalizálják a rezsim hatalmát.

A Süddeutsche Zeitungnak adott interjúban egyébként a Siemens – ami egyébként a paksi beruházásba is majdnem beszállt – meg sem lett említve.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.