Valaki Kósa Lajoséra feltűnően hasonlító kézírással adta meg Szabónénak Kósa édesanyjának személyes adatait

2018 április 6., péntek 4:40
286

Kézírásos dokumentumot mutatott be pénteki számában a Magyar Nemzet. A papír mellé, amire egy bankszámlaszám, illetve a nemzetközi utalásokhoz szükséges adatok (IBAN, SWIFT) alá valaki kézzel Kósa Lajosné, Kósa Lajos miniszter édesanyjának azonosításához feltétlenül szükséges személyes adatokat is felírt.

A papíron Kósáné neve mellett leánykori neve, anyja neve, születési helye, személyi igazolványszáma, adóazonosító jele, lakcíme és telefonszáma is ott van. A Magyar Nemzet emellé a papír mellé készségesen odafényképezte Kósa Lajos kézzel kitöltött parlamenti vagyonbevallását is, és a két kézírás valóban feltűnő hasonlóságot mutat.

A lap szerint ez azt bizonyítja, hogy Kósa nem önzetlenül segített a csengeri örökösnőnek, Szabó Gábornénak, hanem abban a reményben, hogy neki és családjának is juthat a mesés, 1300 milliárdos örökségből. Szabóné ugyanis 2,6 millió euró, vagyis nagyjából 800 millió forint ajándékozását tervezte. A Nemzet szerint "Kósa" azért adhatta meg édesanyja személyes adatait, hogy Szabóné a megfelelő helyre tudja utalni a pénzt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt