Karácsony: Kizárt, hogy kétharmad legyen, ahhoz nagyon hülyének kellene lennie az ellenzéknek

POLITIKA
2018 április 09., 13:39

A valasz.hui találta meg, hogy Karácsony Gergely mit mondott még az Együtt és a Párbeszéd szövetségének tagjaként 2017 októberében az ATV-ben:

link Forrás

És vasárnap mi történt? A koordináció hiánya miatt simán meglett a Fidesz-KDNP-nek a kétharmad. Karácsony Gergely, az MSZP-P Botka László helyére később beugró miniszterelnök-jelöltje pedig a vereség után arról beszélt: továbbra is a baloldali ellenzék az erősebb ellenzéke a Fidesznek, és ebben a konglomerátumban továbbra is az MSZP a legerősebb párt. (Valasz.hu via ATV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.