Lassan nem is marad független cikk vagy adás, gyorsan jelentkezz a Vízy Dorka díjra!

media
2018 április 10., 12:17
comments 11

Nem sok jó hír van manapság a végső ostrom alatt álló magyar sajtóban, itt a kivétel: idén újra kiosztjuk a Vízy Dorka-díjat. (Azért a többesszám, mert én is tagja vagyok a névadó barátaiból álló zsűrinek.)

Vízy Dorka csodás rádiós szerkesztő-riporter volt, akit mindenki szeretett, és aki fiatalon meghalt. A családja alapítványt hozott létre az emlékére, a pénzből pedig most harmadjára jutalmazzuk 250 ezer forinttal az előző év egyik kiemelkedő újságírói teljesítményét.

A zsűri tagjai: Beszterczey Judit, Karafiáth Orsolya, Kovács Gabriella,
Madarász Zsolt, Stumpf András és Szily László.

Pályázni nyomtatott és online cikkekkel, illetve rádió- vagy tévéadásokkal lehet. Írásban a terjedelem tetszés szerinti, a rádió- és tévéműsoroknál 10 perc a maximális hossz.

Nem bármilyen témában lehet pályázni, hanem azokban, amik Dorka kedvencei voltak:

  • egészségügy
  • tudomány
  • környezetvédelem
  • vallás
  • művészet/kultúra

Ez olyan díj, amire a szerzőnek kell pályáznia, a művet a 

vizydorkaalapitvany@gmail.com 

címre elküldve

MÁJUS 2-IG

Fejenként egy darab, 2017.-ben publikált munkával lehet nevezni.

Ha nem író vagy, hanem olvasó, és emlékszel olyan 2017-ben publikált cikkre, rádióműsorra vagy tévés blokkra, ami nagyon tetszett, riadóztasd a szerzőt, hogy itt a lehetőség!

A díjat, amit elsőként az indexes Hanula Zsolt, másodjára a Magyar Nemzet-es Szathmáry István Pál nyert meg, valamikor Dorka születésnapja, vagyis május 29. környékén osztjuk ki egy remek eseményen. Az eddigiek legalábbis klasszul sikerültek.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.