Mészáros Lőrinc a Vice újságírójának: „Valószínű, hogy ön egy Soros-bérenc”

2018 április 16., hétfő 8:49
339

Mint ismert, a Vice/HBO riportot készített Felcsútról, amiben röviden összefoglalta a Fidesz kampányát a sorosozástól a határok megvédéséig, és a felcsúti fejlesztéseket a stadiontól a kisvasútig. Az adásba nem került bele, amikor Mészáros Lőrinc azt mondta magyarul a Vice újságírójának, hogy: „Menjen haza a saját országába, és ott kérdezősködjön!”, de most felkerült az internetre a rövid videó egy másik csodálatos jelenetről.

Miközben Hind Hassan hiába kérdezgeti angolul Mészáros Lőrincet, hogy miért tartják Magyarország legkorruptabb emberének, és hogy miért problémás a kapcsolata a barátjával, a miniszterelnökkel, a magyar gazdaságtörténet legnagyobb meggazdagodását produkáló embere azt mondja:

„Valószínű, hogy ön egy Soros-bérenc, úgyhogy kérem...”

Azt is mondta, hogy senkivel sem problematikus semmiféle kapcsolata, majd azt mondja, ha az újságírók nem ülnek le, rendőrt hív. Az egyik magyar újságíró kérdésére, hogy aki kérdést tesz fel neki, az szerinte Soros-bérenc-e, azt mondta: „Nem, nem, nem, nem, de önök valószínűleg azok.” (Vice)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt