Verhofstadt: Az európai pénz a gazdaság fejlesztésére való, nem arra, hogy Orbán családjának adják

eu
2018 május 03., 11:27
comments 409
link Forrás

„Az európai pénzt szerintem arra kell használni, hogy fejlesszük az országok gazdaságát és javítsunk polgáraink helyzetén, nem pedig arra, hogy Orbán úr családtagjai kapják meg, vagy hogy egy futballstadiont építsenek belőle a választókörzetében.”

Ezt mondta Guy Verhofstadt belga liberális képviselő az EP-vitán az Európai Bizottság új javaslatáról, ami szerint a jogállami feltételek teljesüléséhez kötnék az uniós pénzek kifizetését. Orbán Viktor csütörtökön Budapesten azt mondta, készen állnak arra, hogy megvitassák a javaslatot. (hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.