Andy Vajna egy év alatt 7 milliárdot kaszált a kaszinóin

politika
2018 május 18., 06:35
comments 69

A 2018 eleje óta már zrt.-ként futó Las Vegas Játékkaszinó Üzemeltető Kft. tavaly 7,3 milliárd forint nyereséget hozott adózás után - írja a 24.hu. Ráadásul a Luxembourgban bejegyzett Las Vegas Casino s.a.r.l. által jegyzett cég a cégbíróságra leadott beszámoló szerint kevesebb mint 46 millió forint adót fizetett.

Andy Vajna az államtól elnyert koncessziós jog alapján Magyarországon monopolhelyzetben van, így a jövőre nézve sincs aggódnivalója. A filmügyi biztos belehúzott a rádióvásárlásba is: a kiskunfélegyházi rádió megvételével cége már több mint harminc rádiófrekvenciát használ. És akkor még nem is beszéltünk a Jockey tévéről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.