1-1-et játszottunk Fehéroroszországgal, de minden király, Leekens szerint „volt a csapatnak tartása”

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

1-1-es döntetlent játszott a magyar válogatott a fehéroroszországi Bresztben a FIFA világranglistájának 79. helyén álló belorusz csapattal. Hogy nem kaptunk egynél több gólt, az jórészt Gulácsi Péter kapusnak köszönhető.

Georges Leekens szövetségi kapitány (akinek egyelőre 3-ból egy meccset sem sikerült megnyernie a válogatottal) azonban még ebben a teljesítményben is talált pozitívumokat.

„Az nagyon nem tetszett, hogy pontrúgásból kaptuk a gólt, azt viszont becsülöm a csapatomban, hogy nem estek össze, és hamar egyenlíteni tudtunk. Ki kell emelnem Gulácsi játékát, tartotta a lelket bennünk, nagyszerűen játszott. Nagyon örülök, hogy volt a csapatnak tartása, néhány nap múlva Ausztrália ellen folytatjuk.” (24.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.