Felmatricázták a Fidesz-irodákat: „Kivándorlást támogató szervezet”

2018 június 15., péntek 21:23
290

Ragadós a példa: az erzsébetvárosi és a hegyvidéki Fidesz-irodákra valakik felragasztották, hogy „Kivándorlást támogató szervezet”.

Először Hollik István rögzített egy „Bevándorlást támogató szervezet” feliratú matricát az Amnesty székhelyének ajtajára, majd a KDNP ifjúsági tagozata ragasztott a Menedék irodájának bejáratánál (és igen, pont egy csillagos háznál).

Hollik rögtön az elején leszögezte, hogy 

„MINDEN bevándorláspárti szervezethez el fogunk menni”, 

és ezzel nagyon nehéz szituációba kergette bele a kormánypártokat: ha ugyanis valakit véletlenül nem matricáznak össze, akkor arról a szavazóik még azt hihetik, hogy nem támogatják a bevándorlást.

Tovább bonyolította a helyzetet, hogy másnap Hollik már azt üzente, hogy a szervezetek mellett egyes bevándorláspárti embereket is meg kéne jelölni a magyar nép ellenségeiként, de ettől már tényleg teljesíthetetlen méretűvé dagadt a feladat.

Szombat koradélutánra a Kétfarkú Kutyapárt matricaosztást hirdetett: „Mindenki vihetne a saját kerületébe a kivándorlást támogató irodák megjelöléséhez.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt