Felmatricázták a Fidesz-irodákat: „Kivándorlást támogató szervezet”

POLITIKA
2018 június 15., 21:23
comments 288

Ragadós a példa: az erzsébetvárosi és a hegyvidéki Fidesz-irodákra valakik felragasztották, hogy „Kivándorlást támogató szervezet”.

link Forrás

Először Hollik István rögzített egy „Bevándorlást támogató szervezet” feliratú matricát az Amnesty székhelyének ajtajára, majd a KDNP ifjúsági tagozata ragasztott a Menedék irodájának bejáratánál (és igen, pont egy csillagos háznál).

Hollik rögtön az elején leszögezte, hogy 

„MINDEN bevándorláspárti szervezethez el fogunk menni”, 

és ezzel nagyon nehéz szituációba kergette bele a kormánypártokat: ha ugyanis valakit véletlenül nem matricáznak össze, akkor arról a szavazóik még azt hihetik, hogy nem támogatják a bevándorlást.

Tovább bonyolította a helyzetet, hogy másnap Hollik már azt üzente, hogy a szervezetek mellett egyes bevándorláspárti embereket is meg kéne jelölni a magyar nép ellenségeiként, de ettől már tényleg teljesíthetetlen méretűvé dagadt a feladat.

Szombat koradélutánra a Kétfarkú Kutyapárt matricaosztást hirdetett: „Mindenki vihetne a saját kerületébe a kivándorlást támogató irodák megjelöléséhez.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.