Az izlandi tévénézők 99,6 százaléka az argentinok elleni meccset nézte

Tombol a fociőrület a 330 ezres Izlandon. A helyi közszolgálati média mérései szerint a tévénézők 99,6 százaléka az argentinok elleni meccsre kapcsolt szombaton. Ami majdnem rekord, de csak majdnem, mert két éve 99,8 százalék nézte, amikor az Európa-bajnokság elverték Angliát - írja a Quartz. Így már érthető, miért nem mentek vécére. 

Az argentinok ellen gólt szerző Alfreð Finnbogason azzal osztotta meg a twittet, hogy a maradék 0,4 százalék a gyepen volt. 

Őrült jó twittere van egyébként a Németországban játszó, az argetin védelmet egyedül rettegésben tartó csatárnak.

De a legjobb mégiscsak az, amikor arról ír, hogy az, aki nem tud velük együtt örülni, hanem unalmasnak és túlságosan védekezőnek tartja azt a csapatot, amelyiknek a kapusa filmrendező, a jobbhátvédje egy gyárban sót csomagol, az ugorjon a kibaszott óceánba:

Arról nem is írt, hogy minden idők legnyugodtabb edzője pedig félállásban fogorvos

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.