Fingó unikornis ellopásával vádolják Elon Muskot

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Tesla főnöke állítólag lenyúlt egy képet, és ehhez nem kért engedélyt, és nem is fizetett érte - írja a BBC. Elon Musk tavaly tweetelt ki egy bögrét, egy bizonyos  Tom Edwards alkotását, ezen látható a most vitatott unikornis, illetve most már a Tesla promóciós anyagaiban is - erre felejtett el felhatalmazást kérni Musk. Most azt állítja, kétszer is felajánlotta, hogy fizet érte, és egy kicsit érthetetlen módon arról posztolt, hogy ő tényleg fizetne a műalkotásért, amit valójában nem is akar. 

2017 februárjában posztolta Musk először a bögrét, ezen az unikornis a szellentésével lehel életet egy elektromos autóba. Most, hogy a művész lányának köszönhetően kiderült a nyúlás, Musk elnézést kért arrogáns és lekezelő tweetekkel kezeli a helyzetet.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.