Fingó unikornis ellopásával vádolják Elon Muskot

A Tesla főnöke állítólag lenyúlt egy képet, és ehhez nem kért engedélyt, és nem is fizetett érte - írja a BBC. Elon Musk tavaly tweetelt ki egy bögrét, egy bizonyos  Tom Edwards alkotását, ezen látható a most vitatott unikornis, illetve most már a Tesla promóciós anyagaiban is - erre felejtett el felhatalmazást kérni Musk. Most azt állítja, kétszer is felajánlotta, hogy fizet érte, és egy kicsit érthetetlen módon arról posztolt, hogy ő tényleg fizetne a műalkotásért, amit valójában nem is akar. 

2017 februárjában posztolta Musk először a bögrét, ezen az unikornis a szellentésével lehel életet egy elektromos autóba. Most, hogy a művész lányának köszönhetően kiderült a nyúlás, Musk elnézést kért arrogáns és lekezelő tweetekkel kezeli a helyzetet.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.