Will Smith felmászott táncolni a Lánchíd tetejére

KULTÚRA
2018 július 12., 18:43
comments 146

Csütörtök este rakott ki egy videót Facebook-oldalára az éppen Budapesten forgató színész, amin az látható, hogy felmászott a Lánchíd tetejére:

link Forrás

Az ötlet nem spontán jött, Smith a Drake által elindított kihívás, a #InMyFeelingsChallenge tag alatt futó kezdeményezésben vett részt.

Az akciót Drake és egy instás sztár, The Shiggy Show indította, és a feladat az, hogy mindenféle fura helyzetekben és helyszíneken kell táncolni a kanadai sztár In My Feelings című számára. Rengeteg internetező mellett világsztárok is csatlakoztak már a kihíváshoz, amit most Will Smith alighanem egyszer és mindenkorra megnyert.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.