Will Smith felmászott táncolni a Lánchíd tetejére

Csütörtök este rakott ki egy videót Facebook-oldalára az éppen Budapesten forgató színész, amin az látható, hogy felmászott a Lánchíd tetejére:

Az ötlet nem spontán jött, Smith a Drake által elindított kihívás, a #InMyFeelingsChallenge tag alatt futó kezdeményezésben vett részt. 

Az akciót Drake és egy instás sztár, The Shiggy Show indította, és a feladat az, hogy mindenféle fura helyzetekben és helyszíneken kell táncolni a kanadai sztár In My Feelings című számára. Rengeteg internetező mellett világsztárok is csatlakoztak már a kihíváshoz, amit most Will Smith alighanem egyszer és mindenkorra megnyert. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.