A vihar miatt késnek a budapesti elővárosi vonatok, van, ahol akár 50 percet is

közlekedés
2018 július 23., 14:49
comments 78

Vihar miatt késnek a vonatok több budapesti elővárosi vonalon is hétfő délután - tájékoztatta a Mávinform az MTI-t.

Mende és Sülysáp között a viharos időjárás miatt lezárták az egyik vágányt a forgalom elől, mert a felsővezetékre faágak kerültek. Gyömrő és Maglód között is csak egy vágányon járnak a vonatok, mert megrongálódott a felsővezeték. A Budapest-Újszász-Szolnok vonalon 40-50 percet késnek a vonatok.

A Budapest-Cegléd vonalon Vecsés és Üllő között az átvonuló vihar miatt tartós felsővezetéki zárlat keletkezett, emiatt fél órát késnek a vonatok, és a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon is hosszabb menetidővel kell számolni a viharos időjárás miatt.

A Hatvan-Szolnok vonalon Pusztamonostor és Jászberény között kidőlt fa akadályozza a vonatközlekedést, emiatt pótlóbuszokkal kell utazni. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.