A nap NER-festménye: Vajna Tímea megtankolja a Lambót Pasaréten

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Mint az az új rendszer egyik milliárdos vezetője, Andy Vajna filmügyi kormánybiztos feleségének öltözékén látszik – és az Instagram-storyjaiból is kiderül –, gyúrni ment a Lamborghi cabriójával, ezután töltötte meg a verdát egy kis Super 100plus-szal.

Fotó: olvasónk

A Huracán Spyder típusú autó már tavaly is megvolt Vajna Tímeának – aki szereti is tesztelni a járgány határait –, a kocsi értéke 70-80 millió forint lehet.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.