A Malmö ügyvezetője felnyomta a Vidit az UEFA-nál a felcsúti stadion füve miatt

sport
2018 augusztus 15., 14:28
comments 241

Kedden a saját stadionja építésével egyre tovább csúszó, ezért a felcsúti Pancho Arénában játszó Mol Vidi 0-0-ás döntetlent ért el a svéd Malmö FF ellen itthon a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában, ezzel továbbjutott a csapat.

A stadion állapotával azonban komoly gondok voltak. A Malmö ügyvezetője a svéd Aftonbladet napilapnak nyilatkozva el is mondta, hogy jelentette a klubot az UEFA-nál.

„Nem hiszem, hogy ez a talaj alkalmas a megfelelő minőségű játékra a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában. Nem a gyepszőnyeget hibáztatjuk az eredmény miatt, de nagyon világosan elmondtam az UEFA illetékesének, mit gondolunk róla. A panaszunkat megkapták és tudomásul vették, de még nem válaszoltak”

- mondta a Niclas Carlnén.

Pénteken Marko Nikolic, a Mol Vidi FC vezetőedzője is panaszkodott a gyepre a Debrecen elleni döntetlen után, ő azt mondta, hogy gyakorlatilag eltűnt a pázsit a stadionból. (via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.