Kovács: Verhofstadt azért tolvajozza Orbánt, mert migránsokat akar betelepíteni

POLITIKA
2018 november 06., 15:56
comments 208
Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatót tart „A Soros-terv pontjai: pénzbüntetés a betelepítést ellenző országoknak” címmel az Igazságügyi Minisztériumban szeptember 26-án.
photo_camera Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatót tart „A Soros-terv pontjai: pénzbüntetés a betelepítést ellenző országoknak” címmel az Igazságügyi Minisztériumban szeptember 26-án. Fotó: Balogh Zoltán / MTI / MTVA

Sistergős választ adott Kovács Zoltán kormányszóvivő az EP liberális frakcióját vezető Guy Verhofstadtnak, aki kampányt indított Orbán Viktor és kormány ellen, mert

miután ellopta az uniós polgárok pénzét, tönkre akarja tenni a közösséget: 

link Forrás

Az európai liberális párt, az ALDE európai parlamenti frakcióvezetője egy teherautóra szerelt plakát a Luxembourg térről indult, majd az Európai Néppárt székházához a magyar nagykövetséghez megy, de közben érinti az Európai Tanács és az Európai Bizottság épületét is. 

Kovács a Twitteren azzal reagált, hogy Verhofstadt és a libsi barátaik azért ütik Magyarországot, mert velük ellentétben a magyarok nem migránsimádók, és a kormányuk kiáll bevándorláspolitikája mellett, mert nem akarnak bevándorlóországban élni.  

link Forrás

A kormányszóvivő posztolta azt a (manipuláltan összevágott) kisfilmet is, amit a magyar kormány néhány hete gyártott le az egykori belga miniszterelnökről, akit most megpróbálnak Soros György-szintű démonná felépíteni a magyar nyilvánosságban. 

Hídvéghi Balázs Fidesz-szóvivő egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Verhofstadt jelenti ma a legnagyobb veszélyt a kereszténységre. Pont. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.