Németh Szilárd bocsánatot fog kérni, amiért teljesen alaptalanul sorosozott

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A magyar valóságot alapjaiban megrengető és minden eddigi ismeretünket felülíró bejelentést tett hétfő délután Majtényi László a Klubrádióban:

Németh Szilárd bocsánatot kér az Eötvös Károly Intézettől,amiért tavaly tavasszal minden alap nélkül azt mondta, hogy az intézet a közhasznúsági jelentésében megjelöltnél „sokkal, de sokkal nagyobb lóvét” kapott Soros György alapítványaitól, vagyis nyilván meghamisította közhasznúsági jelentét. Ezt persze a bíróságon már nem tudta bizonyítani

A bocsánatkéréshez persze az is kellett, hogy az Eötvös Károly Intézet végrehajtási eljárást indítson a Fidesz alelnöke ellen, mivel az  azután sem volt hajlandó bocsánatot kérni, hogy idén áprilisban elbukta a hamis állítások miatt indított pert. Németh Szilárd ügyvédje egyben azt is kérte, hogy a végrehajtási eljárást szüntessék meg. 

Németh Szilárd a végrehajtási eljárás megindítása után enyhült meg, és az ügyvédén keresztül jelezte Majtényiéknak, hogy bocsánatot kér az Eötvös Károly Intézettől a szervezet személyiségi jogainak megsértése miatt, valamint kifizeti nekik a bíróság által megítélt sérelemdíjat, valamint a perköltséget.