Putyin nagyobb szerepet adna az államnak a rapzenében

Az orosz elnök szerint az államnak vezető szerepet kell vállalnia az orosz rapzenében és az ifjúsági kultúrában, nem pedig nem betiltani azt. Vlagyimir Putyinnak ez arról jutott eszébe, hogy nemrég hatalmas botrányt okozott, hogy az egyik népszerű rapper, Husky koncertjét letiltották, majd őrizetbe is vették az előadót, amikor az utcán próbált fellépni. Husky a számaiban néha az elnököt is kritizálta. Végül garázdaság miatt 12 nap elzárást kapott. 

Fotó: ALEXEY DRUZHININ/AFP

Putyin a rapről szombaton azt mondta, hogy ha valamit nem tudsz megállítani, akkor állj az élére. Szerinte a műfajnak három alapeleme van: a szex, a drog és a lázadás. Ezek közül a drogokat tartja a legaggasztóbbnak, mert megrontják a nemzetet. (Guardian)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.