Török Gucci-mackógatyát és rengeteg banános csokit vettünk a szabadkai piacon

DIVAT
2018 december 29., 12:35
comments 367
  • Több mint egy éve figyeltük Facebook-csoportokban, hogy a Szabadkán működő piac újra fénykorát éli. Itt osztják meg a határon túlra járók, milyen szuper zsákmányokkal térnek vissza Szerbiából.
  • Azt hittük, felkészültünk, de kiderült, kínai replika helyett törököt kell venni, és Vegeta nélkül senki sem megy innen haza. De ennél azért sokkal több fontos dolgot tanultunk.
  • Békéscsabán szálltunk buszra bevásárlótársainkkal, így mire Szabadkára értünk, pro tippekkel indultunk bevásárolni.
  • Tanulság: sokat lehet spórolni, de a röszkei határátkeléssel járó várakozás agyzsibbasztó. Viszont a piac hangulata még mindig csodálatos.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt