Bayer Zsoltot, Gajdics Ottót és DJ Jeszit is beveti a NER Lázár embereinek rádiójában

POLITIKA
2019 január 06., 10:18
comments 426

A Fideszhez hű Promenád azt írja, jövő héttől megújul a hódmezővásárhelyi központú, Makón és Kisteleken is sugárzó Rádió7.

A rádiót is működtető Kisbíró Kft.-t ősszel vette meg Rákay Philip, a Magyar Televízió volt vezérigazgató-helyettese, Csepreghy Nándor, a Lázár János vezette Miniszterelnökség volt miniszterhelyettese és államtitkára, illetve Bada János, Lázár gimnáziumi osztálytársa, aki annak a Zrt.-nek a tagja, ami a Lázárhoz köthető vadászkastélyt is működteti.

Nem is csoda hát, hogy a rádióban szombat délelőttönként közéleti magazin lesz, aminek állandó házigazdája Jeszenszky Zsolt (azaz DJ Jeszi) lesz, és olyanokkal beszélget majd, mint Bayer Zsolt vagy Gajdics Ottó.

Gajdics Ottó még a Magyar Idők főszerkesztőjeként az Echo TV-ben 2017-ben
photo_camera Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője Forrás: Echo Tv

Érdekesség, hogy a NER-rádió hangja az a Rékasi Károly színész lesz, akinek a parlamenti választás után a kormánymédia páros lábbal szállt bele a fiába, mert egy diáktüntetés után a rendőrség egy graffitire hivatkozva lefoglalta a számítógépét.

Hódmezővásárhelyen nemrég indul Fidesz-közeli plakátkampány Márki-Zay Péter ellen, várhatóan ennyivel nem ért véget a harc a vidéki független polgármester ellen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.