Bayer Zsoltot, Gajdics Ottót és DJ Jeszit is beveti a NER Lázár embereinek rádiójában

POLITIKA
2019 január 06., 10:18
comments 430

A Fideszhez hű Promenád azt írja, jövő héttől megújul a hódmezővásárhelyi központú, Makón és Kisteleken is sugárzó Rádió7.

A rádiót is működtető Kisbíró Kft.-t ősszel vette meg Rákay Philip, a Magyar Televízió volt vezérigazgató-helyettese, Csepreghy Nándor, a Lázár János vezette Miniszterelnökség volt miniszterhelyettese és államtitkára, illetve Bada János, Lázár gimnáziumi osztálytársa, aki annak a Zrt.-nek a tagja, ami a Lázárhoz köthető vadászkastélyt is működteti.

Nem is csoda hát, hogy a rádióban szombat délelőttönként közéleti magazin lesz, aminek állandó házigazdája Jeszenszky Zsolt (azaz DJ Jeszi) lesz, és olyanokkal beszélget majd, mint Bayer Zsolt vagy Gajdics Ottó.

photo_camera Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője Forrás: Echo Tv

Érdekesség, hogy a NER-rádió hangja az a Rékasi Károly színész lesz, akinek a parlamenti választás után a kormánymédia páros lábbal szállt bele a fiába, mert egy diáktüntetés után a rendőrség egy graffitire hivatkozva lefoglalta a számítógépét.

Hódmezővásárhelyen nemrég indul Fidesz-közeli plakátkampány Márki-Zay Péter ellen, várhatóan ennyivel nem ért véget a harc a vidéki független polgármester ellen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt