Szárnál egy meztelen ember volt a vágányok között

Délelőtt egy Déli pályaudvarról 11:20-kor Győrbe induló, illetve egy fővárosba tartó vonat Szárnál volt kénytelen vesztegelni.

A MÁV térképes vonatinfója szerint rongálás miatt késett a Győrbe tartó vonat, a Kemma pedig a MÁV kommunikációs igazgatóságára hivatkozva azt írta rendőri intézkedésre vártak a vonatok.

Szár megállóhelynél egy ismeretlen meztelen ember a vágányok között volt. A zavart férfihez a helyszínre érkező rendőrök mentőt hívtak, ami kórházba vitte őt.

A 4924-es vonat emiatt 12 perces késéssel járt, 12:02 óra óta nincs korlátozás.

Személyvonat halad a hóesésben Vinye és Porva-Csesznek vasútállomás között a Cuha-völgyében 2019. január 8-án.Illusztráció: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.