Minden idők legjobb teniszezője találkozott minden idők legszigorúbb biztonsági őrével, és veszített

Roger Federer régóta van már a teniszszakmában, nyert is ezt-azt, például az  ausztrál bajnokságot hatszor, minden idők legjobb férfi teniszezője. Versenyben van még most is, edzeni indult a Melbourne-i teniszközpontba. Az öltözőbe azonban nem jutott be, mert a teniszezés is egy szakma, de a biztonsági őrködés is az. 

Márpedig Federer nyakában nem volt fényképes belépőkártya, így fennakadt a biztonsági őrön, akit azzal egyáltalán nem lehet zavarba hozni, hogy hová állította őrködni az élet. Ha nincs belépő, nincs belépés sem, Federernél még teniszütő sem volt, honnan lehetne tudni, mi járatban.  

A svájci elképesztően nyugodtan fogadta a dolgot, és megvárta, amíg a stábjából odaér valaki. 

Majdnem ugyanez egyébként megtörtént Rafael Nadallal is Párizsban 2017-ben. Ő azért rámenősebb volt, így elég volt bemondania a nevét. 

(via Index)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.