A hétközi #besztlíg-forduló elé időzítve elkészült 2019 második Közös Albionja, amelyben ezúttal Hrutka János és Szalkai Balázs, a Chelsea magyar szurkolói oldalának főszerkesztője volt a vendégünk. A témák közt szóba került:
A szokott helyeken elérhetőek az adások, továbbra is kérjük a szöveges értékeléseket iTunes-on, a feliratkozásokat a Spotifyon, YouTube-on, SoundCloudon, és várjuk az ötletek arra nézvést is, kiket hallgatnátok legszívesebben a következő adásokban. És továbbra is köszönet a Skipper Médiának, amiért helyet ad nekünk.
Arsenal - Cardiff City, január 29., kedd 20:45, 2:1
Fulham - Brighton & Hove Albion, január 29., kedd 20:45, 1:1
Huddersfield Town - Everton, január 29., kedd 20:45, 0:1
Wolverhampton Wanderers - West Ham United , január 29., kedd 20:45, 2:1
Manchester United - Burnley, január 29., kedd 21:00, 3:0
Newcastle United - Manchester City, január 29., kedd 21:00, 1:3
AFC Bournemouth - Chelsea, január 30., szerda 20:45, 1:1
Southampton - Crystal Palace, január 30., szerda 20:45, 2:3
Liverpool - Leicester City, január 30., szerda 21:00, 2:0
Tottenham Hotspur - Watford, január 30., szerda 21:00, 1:0
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.