A MÁV bocsánatot kért az idős nőtől, akit egy kalauz a lejárt igazolványa miatt akart lezavarni a vonatról

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Hétfő délután a MÁV képviselői személyesen is bocsánatot kértek attól a 74 éves nőtől, akit a kalauz azért akart letenni a Tápiógyörgyére tartó vonatról, mert lejárt a személyi igazolványa, amivel igazolhatta volna, hogy ingyen utazhat. Pedig ránézésre is könnyen megállapítható lett volna, hogy már elmúlt 60 éves. 

Végül a nő csak annak a két utasnak köszönhette, hogy hazajutott, akik induláskor visszahúzták, és vállalták, hogy kifizetik helyette a jegyet és a pótdíjat. Az idősek otthonában lakó nőnek erre ugyanis nem lett volna pénze. Az idős nővel végig kiabáló kalauz ekkor a segítő utasokat kezdte szekálni, és egy szemtanú szerint azzal fenyegette őket, hogy rendőrt hív rájuk. 

A virággal és csokival bocsánatot kérő vasúttársaság a nőnek sajnálatát fejezte ki a történtek miatt.  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.