Az MTK zsidó csapat, ezért nem szeretjük, írta korábban, ma a Magyar Nemzetben jelent meg cikke

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az elárult nemzeti lobogó címmel jelent meg csütörtökön Lenhardt Balázs volt jobbikos képviselő hosszú cikke a Magyar Nemzetben. Ebben többek között arról ír, Vona Gábor „megtagadta azt az ideológiát, amelyet képviselve a Jobbik 2006 után felemelkedett, és hideg technokrataként eladta a párt lelkét, és szerinte a párt saját magát szalámizza fel”.

Lenhardt Balázs

„Mert mi, korábbi radikálisok nem „fideszes csicskák” lettünk, hanem valós súlyukon értékeljük az ország előtt álló problémákat. Amelyek közül nem az oligarchák emlegetése a legnagyobb, hanem a globalista neoliberalizmus szakadatlan próbálkozása a nemzetállamok felszámolására. És ezzel a hatalmas erővel mert ujjat húzni Orbán Viktor, amihez bőven kellett bátorság, sőt karizma és tehetség, hogy a reménytelennek látszó küzdelemben még talpon maradjon” - írja Lenhardt.

„Amit mára Magyarország kormánya hivatalos politikává emelt, azt tíz-egynéhány éve még csak elkötelezett hazafiakkal egymás között tudtuk elmondani, és ez hihetetlen változás a kétezres évek atlantista mantráit monotonon ismételgetők után.”

Lenhardt Balázs ezzel egyébként következetes maradt saját, korábbi nyilatkozataihoz. Az már jóval kevésbé következetes, hogy mindez a Fidesz lapjában jelenik meg.

Zsidó csapat, holokausztipar, zászlóégetés

Lenhardt egyik leghíresebb szereplése az volt, amikor 2012-ben a kuruc.infón azt írta

„az MTK zsidó csapat, ezért nem szeretjük, jogunk van hozzá”.

„Egyetért velem a hazai szurkolótársadalom többsége, Újpesttől Kispestig, Zalaegerszegtől Kaposváron át Debrecenig, ha tetszik nektek, ha nem. Az MTK nem csupán alapítása, múltja, tradíciói miatt zsidó, de a jelene is az: Várszegi Gábor a klubtulajdonos és Deutsch Tamás, a Fidesz díszzsidaja a klub elnöke”, írta akkor.

Ennek előzménye az volt, hogy egy parlamenti felszólalásban azt mondta, az MTK „idegen testet képez” a hazai mezőnyben, mire Bayer Zsolt a Magyar Hírlapban azt írta róla:

Lenhardt Balázs szája ezen a ponton kezd el habzani, mivel összeomlani látszik az idiótákra oly jellemző, kikezdhetetlen és hibátlan világkép...” (Ma ugyanabba a lapba írnak.)

Egy másik alkalommal A holokauszt-iparnak mindig jut pénz? címmel adott be írásbeli kérdést a parlamentben a képviselő, mire Balog Zoltán akkori miniszter azt válaszolta, „visszautasítja az elfogadhatatlan politikai hangulatkeltést, burkolt támadást zsidó honfitársaink ellen”.

Máskor „úgynevezett holokausztáldozatokról” beszélt a parlamentben, a Tett és Védelem Alapítvány fel is jelentette holokauszt-tagadásért.

És olyan is volt, hogy izraeli zászlót égetett a Külügyminisztérium előtt, miközben a közönségből zengett a mocskos zsidók:

A Fidesz közben egy hete arra építi a teljes kommunikációját, hogy Karácsony Gergely miért nem határolódik el a Jobbiktól, és hogy távoznia kellene a közéletből azért, mert azt mondta, Gyöngyösi Márton zsidólistázása nem volt náci dolog - erre Orbán Viktor külön is kitért az évértékelőben

A múlt héten újraindult Magyar Nemzet saját meghatározása szerint a szellemi szabadságharc frontvonalában helyezkedik el.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.