Az Origo sehogy sem tudta bizonyítani, hogy Nagy Blanka több tárgyból bukásra áll, el is vesztette a pert

2019 március 4., hétfő 10:08
362

Ripost, a Figyelő, az Origo és a Lokál még januárban azzal akarta lejáratni Nagy Blankát, a kormány ellen dühös beszédet mondó 19 éves gimnazista lányt, hogy nagyon rossz tanuló, sokat hiányzik, ráadásul három tárgyból is bukásra áll.

Nagy Blanka Fotó: Ács Dániel/444

Nagy Blanka azonnal cáfolt, és azt ígérte, perel, a Figyelő már helyre is igazított, és gyakorlatilag elismertre, hogy az összes állítás hazugság volt.

Most az Origo került sorra, a bíróság első fokon, nem jogerősen Nagy Blankának adott igazat – írta meg a HVG, ami szerint „az Origo annyira nem tudta bizonyítani igazát, hogy azt indítványozta, tanúskodjanak Nagy Blanka szülei és osztályfőnöke, amit a törvényszék szükségtelennek talált, hiszen a diáklány bizonyítványaiból kiderült, hogy hazudtak róla”. Hogy miért akarták, hogy Nagy szülei tanúskodjanak a lányuk ellen, rejtély.

Mindenesetre le kell hoznia a szerző nélkül hazudozó Origónak, hogy a Ripost cikke alapján valótlanságokat híreszteltek Nagy Blankáról.

Az udvaribolond-média további 100 hazugságát tavaly itt gyűjtöttük össze.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt