2-1-re verte a magyar válogatott a vb-ezüstérmes horvátokat Budapesten

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szalai Ádám és Pátkai Máté góljaival 2-1-re megverte a magyar válogatott Horvátország vb-ezüstérmes fociválogatottját Budapesten az Európa-bajnokság selejtezőjén. A meccsen a 13. percben a papírforma szerint sokkal esélyesebb horvátok szereztek vezetést Ante Rebic góljával, Szalai azonban a 34. percben egyenlíteni tudott, majd a 76. percben Pátkai beállította a végeredményt.

Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

Bár labdabirtoklásban a horvátok voltak jobbak a meccsen, lövésekben a magyar csapat sem maradt el, és a válogatott határozottan jobb és összeszedettebb játékot mutatott, mint az előző meccsen, amikor Szlovákiában kaptak ki 2-0-ra. A horvát válogatott egyébként az utóbbi időben a világbajnokságon mutatott formájától eléggé messze játszik.

Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.