Nincs vonatközlekedés Cegléd és Szolnok között

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Több helyen lángra kapott az avar és a bozót Cegléd és Szolnok vasútállomás között vasárnap délután, a tűz miatt a katasztrófavédelem leállíttatta a vonatközlekedést. A vasúti forgalomban vasárnap éjszakáig várhatóak korlátozások. Cegléd és Szolnok között pótlóbuszok viszik az utasokat.

A záhonyi fővonal távolsági vonatai kerülővel, a Budapest-Újszász-Szolnok útvonalon járnak, ezért 30-90 perces késésre kell számítani. Ez érinti a Szolnok, Debrecen, Nyíregyháza, Záhony felé utazókat, valamint az ellenkező irányban ugyanezen a vonalon a fővárosba tartó utasokat.

A budapesti Nyugati pályaudvar és Cegléd között az elővárosi vonatok és a szegedi InterCity-k menetrend szerint járnak, néhány perces késések előfordulnak.

A katasztrófavédelem jelenleg is több helyen dolgozik a tüzek eloltásán, amely órákig elhúzódhat. Az oltás befejezése után az érintett szakaszokon a vonatok csak akkor indulhatnak el újra, ha a szakemberek megvizsgálták a vasúti pályát, a felsővezetéket és a biztosítóberendezést is - olvasható a közleményben. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.