Nem kell aggódniuk a legnagyobb hazai magánnyugdíjpénztár tagjainak

Transzparens egy 2014-es budapesti tüntetésen.Fotó: Botos Tamás/444

Pár napja még Facebook-posztokban szólt az ügyfeleknek a legnagyobb hazai magánnyugdíjpénztár, a Horizont Magánnyugdíjpénztár arra, hogy március 31-ig rendezzék az idei tagdíjukat, mert a rendszeresen tagdíjat fizetők arányának 70 százalék fölött kell lennie, hogy a Magyar Nemzeti Bank ne rendelje el a végelszámolásukat. A 70 százalék szerdára meg is lett – közölte a pénzár. (HVG)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.