Nem kell aggódniuk a legnagyobb hazai magánnyugdíjpénztár tagjainak

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Transzparens egy 2014-es budapesti tüntetésen.Fotó: Botos Tamás/444

Pár napja még Facebook-posztokban szólt az ügyfeleknek a legnagyobb hazai magánnyugdíjpénztár, a Horizont Magánnyugdíjpénztár arra, hogy március 31-ig rendezzék az idei tagdíjukat, mert a rendszeresen tagdíjat fizetők arányának 70 százalék fölött kell lennie, hogy a Magyar Nemzeti Bank ne rendelje el a végelszámolásukat. A 70 százalék szerdára meg is lett – közölte a pénzár. (HVG)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.