Szájer József és Deutsch Tamás is megszavazta véletlenül a jelentést, ami szerint Magyarország adóparadicsom-szerűen működik

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén kedden elfogadtak egy jelentést, ami szerint 7 EU-tagország (Magyarország mellett Belgium, Ciprus, Írország, Luxemburg, Málta és Hollandia) adóparadicsom-szerűen működik, és lehetővé teszi az agresszív adótervezést.

Az Eurológus azt írja, a szavazáson mind a 7 jelen lévő fideszes EP-képviselő az EP túlnyomó többségével együtt igennel szavazott, de másnapra közülük négyen megváltoztatták a véleményüket: Szájer József, Deutsch Tamás, Kósa Ádám és Deli Andor mégsem fogadta el a jelentést, a nevük a „szavazatok helyesbítései” rovatba került (173. oldal).

Szájer József a Fidesz 2015. decemberi kongresszusánFotó: Botos Tamás/444

A többi fideszes képviselő (Erdős Norbert, Gál Kinga és Bocskor Andrea) még kitart amellett, hogy Magyarország adóparadicsom-szerűen működik, és Brüsszelnek több jogot kell adni az adókikerülés elleni küzdelemben. (Index)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.