Lefegyverző oknyomozó videó készült a kizárólag az O1G-feliratokat eltüntető szorgos kezek munkájáról

MŰVÉSZET
2019 április 05., 16:08
comments 191

Korábban részletesen tudósítottunk a Széll Kálmán tér körüli falakon zajló Nagy Graffitiháborúról, amely röviden úgy foglalható össze, hogy valakik, részben egy Budai Simicska nevű ember vagy csoport, felfújja, hogy Orbán egy geci, mire másvalakik villámgyorsan, profi munkával lefestik eltávolítják a megengedhetetlen szavakat. Próbálkoztak már szivaccsalcsiszológéppeltérfigyelő kamerávalszürke festékkel és nagy fehér négyzetekkel, máskor pedig átírták a gecit zsenire, és úgy már maradhatott, nem zavart senkit a graffiti.

Budai Simicska ezek után már nehezen tud újat mutatni, gondoltam, de a tumblrjére feltöltött, villamosról készített videó minden eddiginél szebben illusztrálja a takarítók fókuszált érdeklődését. 

Ahogy az egyik kommentelő megjegyzi:

Ha mindenhova felírjátok, kifestik az egészet :)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.