Egy 40 éves férfi beperelte a szüleit, mert kidobták a pornógyűjteményt

Az AP hírügynökség jelentése szerint egy Indiana államban élő férfi beperelte a szüleit, mivel kidobták terebélyes pornógyűjteményét. A férfi saját becslése szerint a gyűjteménye 29 ezer dollárt, azaz átszámítva több mint 8 millió forintot ért. 

A 40 éves férfi múlt héten adta be a keresetét Michigan szövetségi bíróságán. Mint kiderült, 2016-ban, válása után költözött vissza a szüleihez, és tíz hónapot élt velük. Amikor újra elköltözött, átszállíttatta dolgait új otthonába, de 12 doboznyi pornógyűjteménye, melyben filmek és magazinok is voltak, nem érkezett meg. Mint szülei bevallották, kidobták a tartalmát a dobozoknak. A periratokban szerepel egy email is csatolva a férfi apjától, melyben azt írja fiának, hogy szívességet tettem neked, hogy kidobtak ezeket a dolgokat. 

A férfi előbb rendőrségi feljelentést tett, de az ügyészség nem volt hajlandó vádat emelni a szülők ellen. Ezután jött a polgári peres eljárás, melyben a férfi a kár háromszorosát, 87 ezer dollárt szeretne bevasalni a szülein. 

A címlapi kép csak illusztráció, Mark Ralston/AFP munkája. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.