Bangóné azt állítja, meg sem fordult a fejében, hogy a Fidesz-szavazók patkányok, de azért bocsánatot kér

politika
2019 április 26., 11:13
comments 284
Bangóné Borbély Ildikó
photo_camera Bangóné Borbély Ildikó Fotó: Halász Júlia/444

Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó a Facebookon közölte:

„Megelőzve minden további félremagyarázást: meg sem fordult a fejemben, hogy szavazókat összefüggésbe hozzak a patkányinvázióval. Patkányhelyzet persze ettől még van, és ezt a krízist azonnal kezelni kell. Erről beszéltem az ATV-ben is. Ha valaki ennek ellenére is megbántódott, akkor bocsánatot kérek!”

Bangóné az ATV reggeli műsorában a kérdésre, hogy hogyan lehetséges, hogy folyamatosan emelkedik a Fidesz támogatottsága, ezt válaszolta:

„...sok a patkány Magyarországon. Ha már a patkánytéma felhozódott itt Budapesten. És nem csak Budapesten. (...) Mindenki úgy gondolja, ahogy akarja. Ezt meg kellene állítani, a patkányinváziót is, mert nagyon sok kárt tudnak okozni Magyarországon és okoztak is az elmúlt időszakban.”

link Forrás

Nem ez az első eset, hogy valaki patkányozott, Bayer Zsolt tavaly azokat nevezte patkánynak, akik megijedtek Orbán fenyegetőzésétől a választások előtt. Orbán Viktor pedig 2016-ban parazitákhoz és élősködőkhöz hasonlította az ellenzéket. A napokban Ausztriában mondott le Hitler szülővárosának alpolgármestere, ment egy versben patkányokhoz hasonlította a bevándorlókat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.