Bangóné azt állítja, meg sem fordult a fejében, hogy a Fidesz-szavazók patkányok, de azért bocsánatot kér

2019 április 26., péntek 11:13
284
Bangóné Borbély Ildikó Fotó: Halász Júlia/444

Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó a Facebookon közölte:

„Megelőzve minden további félremagyarázást: meg sem fordult a fejemben, hogy szavazókat összefüggésbe hozzak a patkányinvázióval. Patkányhelyzet persze ettől még van, és ezt a krízist azonnal kezelni kell. Erről beszéltem az ATV-ben is. Ha valaki ennek ellenére is megbántódott, akkor bocsánatot kérek!”

Bangóné az ATV reggeli műsorában a kérdésre, hogy hogyan lehetséges, hogy folyamatosan emelkedik a Fidesz támogatottsága, ezt válaszolta:

„...sok a patkány Magyarországon. Ha már a patkánytéma felhozódott itt Budapesten. És nem csak Budapesten. (...) Mindenki úgy gondolja, ahogy akarja. Ezt meg kellene állítani, a patkányinváziót is, mert nagyon sok kárt tudnak okozni Magyarországon és okoztak is az elmúlt időszakban.”

Nem ez az első eset, hogy valaki patkányozott, Bayer Zsolt tavaly azokat nevezte patkánynak, akik megijedtek Orbán fenyegetőzésétől a választások előtt. Orbán Viktor pedig 2016-ban parazitákhoz és élősködőkhöz hasonlította az ellenzéket. A napokban Ausztriában mondott le Hitler szülővárosának alpolgármestere, ment egy versben patkányokhoz hasonlította a bevándorlókat.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt