A Fidesz „többlépcsős tájékoztató akciót” indít Bangóné patkányos nyilatkozatáról

2019 április 28., vasárnap 16:51
844

Az alábbi drámai videóval kezdetét veszi a Fidesz új kampánya, amely teljes egészében Bangóné Borbély Ildikó szocialista képviselő egyik mondatára épül. A párt szóvivője közölte, hogy a Fidesz „többlépcsős tájékoztató akciót” indít és „a magyar emberekhez fordul”, miután a Bangóné patkányokhoz hasonlította a szavazóit.

Hidvéghi Balázs szerint „felháborító, elfogadhatatlan és mélyen sértő” magyar emberek milliói számára Bangóné kijelentése, amellyel átlépett egy olyan határt, amelyet nem lehet, mert nem szabad embereket megalázni akkor sem, ha politikai ellenfél szavazóiról van szó - tudósít az MTI. 

A Fidesz első lépésben a rövidfilmmel a jóérzésű magyar emberekhez fordul, akik úgy gondolják, ilyen durva és sértő mondat nem maradhat következmények nélkül, és arra kérik őket, hogy emlékezzenek erre a május 26-án az európai parlamenti szavazás napján. Hidvéghi Balázs kérdésre elmondta: további lépések is lesznek, attól függően, miként folytatódik a történet, mert erről „az egészen elképesztő botrányról” tájékoztatni kell a választópolgárokat.

Bangóné az ATV reggeli műsorában a Fidesz emelkedő támogatottságának okát firtató kérdésre azt válaszolta: „sok a patkány Magyarországon”. A botrány kirobbanása után állította: meg sem fordult a fejében, hogy a Fidesz-szavazók patkányok, de azért bocsánatot kér azoktól, akiket megbántott.

Ez pedig találomra néhány nyilatkozat, amelyekről a Fidesz nem kezdeményezett országos tájékoztatási kampányt:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt