Trump szerint teljesen rendben van, hogy férfiak összeházasodhatnak egymással

Az amerikai elnökkel a David Cameron tanácsadójából a Fox News műsorvezetőjévé lett Steve Hilton készített interjút. A teljes beszélgetés vasárnap kerül majd adásba, de Hilton részleteket már közölt belőle a Twitterén.

Az egyik ilyen részlet arról szólt, hogy Trump egyik lehetséges demokrata kihívója, Pete Buttigieg meleg, és egy férfival kötött házasságot. (Buttigiegről korábban hosszabban is írtunk.)

Trump amellett, hogy ismét elszórakozott Buttigieg nevének kiejtésén, elmondta, hogy lehetnek "egyes emberek", akiknek gondja van ezzel, de neki nincs, szerinte ez nagyszerű. 

Majd hozzátette, hogy szerinte az is teljesen rendben van, hogy Buttigieg és férje, Chasten nyíltan beszélnek erről a kampány során. Trump abban is egyetértett Hiltonnal, hogy Pete Buttigieg jelöltsége annak a haladásnak a jele, melyen az ország végigment: „úgy gondolom, hogy ez valami, amivel alighanem egyes embereknek problémája van. Nekem egyáltalán nincs vele. Szerintem ez jó.” – mondta el Trump, aki a kampánya során még arról beszélt, hogy azért akar konzervatív bírákat kinevezni a Legfelsőbb Bíróságba, hogy visszamondják a bíróság döntését, melyben legalizálták az azonos neműek házasságát. Megválasztása után viszont Trump már arról beszélt, hogy ez a kérdés rendezve van. (via Washington Post)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.