Trump szerint teljesen rendben van, hogy férfiak összeházasodhatnak egymással

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az amerikai elnökkel a David Cameron tanácsadójából a Fox News műsorvezetőjévé lett Steve Hilton készített interjút. A teljes beszélgetés vasárnap kerül majd adásba, de Hilton részleteket már közölt belőle a Twitterén.

Az egyik ilyen részlet arról szólt, hogy Trump egyik lehetséges demokrata kihívója, Pete Buttigieg meleg, és egy férfival kötött házasságot. (Buttigiegről korábban hosszabban is írtunk.)

Trump amellett, hogy ismét elszórakozott Buttigieg nevének kiejtésén, elmondta, hogy lehetnek "egyes emberek", akiknek gondja van ezzel, de neki nincs, szerinte ez nagyszerű. 

Majd hozzátette, hogy szerinte az is teljesen rendben van, hogy Buttigieg és férje, Chasten nyíltan beszélnek erről a kampány során. Trump abban is egyetértett Hiltonnal, hogy Pete Buttigieg jelöltsége annak a haladásnak a jele, melyen az ország végigment: „úgy gondolom, hogy ez valami, amivel alighanem egyes embereknek problémája van. Nekem egyáltalán nincs vele. Szerintem ez jó.” – mondta el Trump, aki a kampánya során még arról beszélt, hogy azért akar konzervatív bírákat kinevezni a Legfelsőbb Bíróságba, hogy visszamondják a bíróság döntését, melyben legalizálták az azonos neműek házasságát. Megválasztása után viszont Trump már arról beszélt, hogy ez a kérdés rendezve van. (via Washington Post)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.