Orbán egy üveg jófajta borral köszöntötte fel a 70 éves Schuster Lórántot

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Schuster Lóránt (k) Kövér LászlóvalFotó: Schuster Lóránt/Facebook

Schuster Lóránt volt MIÉP-es politikus, a P. Mobil együttes vezetője a Facebookra tette ki a levelet, amit május 20-án írt neki Orbán Viktor miniszterelnök, és amit Schuster szerint „Kovács Tamás protokollfőnök személyesen” vitt el neki „egy üveg jófajta bor kíséretében”.

A levél szerint Orbán nem a buzizásaiért, cigányozásaiért és zsidózásaiért hálás a volt MIÉP-es politikusnak, hanem a P. Mobil slágereiért.

2016-ban Varga Mihály pénzügyminiszter tüntette ki Schustert „a gazdaság érdekében végzett kimagasló, példamutató tevékenységéért”, pedig a zenész cége 10 év alatt csak 187 ezer forintnyi adót fizetett be.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.