Lement a 12. Puskás-Suzuki Kupa is, az örök vesztes Felcsút hatodszor volt döntős, de most sem nyert

futball
2019 június 11., 12:20
comments 152

A házigazda Puskás Akadémia 4-2-re kikapott a brazil Flamengótól a 12. Puskás-Suzuki Kupa utánpótlás labdarúgótorna hétfői döntőjében. A félidőben még 2-1-re vezettek, a második félidőben pedig kaptak még 3 gólt.

Orbán Viktor (j4) és Szabó Tünde sportért felelős államtitkár (j5) átadja az oklevelet és az érmeket a tornagyőztes Real Madrid játékosainak a 10. Puskás-Suzuki Kupa U17-es nemzetközi focitorna eredményhirdetésén Felcsúton, a Pancho Arénában 2017. június 5-én. Jobbról Mészáros Lőrinc, a házigazda Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke (j8).
photo_camera Orbán Viktor (j4) és Szabó Tünde sportért felelős államtitkár (j5) átadja az oklevelet és az érmeket a tornagyőztes Real Madrid játékosainak a 10. Puskás-Suzuki Kupa U17-es nemzetközi focitorna eredményhirdetésén Felcsúton, a Pancho Arénában 2017. június 5-én. Jobbról Mészáros Lőrinc, a házigazda Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke (j8). Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

A felcsútiak hatodszor játszottak finálét, de nyerni még egyszer sem tudtak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.