Mégsem bömböltetik Orbánt a fesztiválozóknak a Sziget és a Balaton Sound nagyszínpadán

Az idei Volt Fesztiválon a koncertek között folyamatosan az állampárt vezetőjét, Orbán Viktort adták a nagyszínpadon, ezt a lépést pedig később a Volt főszervezője is védelmébe vette.

Korábban Kádár Tamás, a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. vezetője azt mondta, átállások közt két-háromszor játszották le a Volt Fesztiválon a Terror Háza videóját, és a Balaton Soundon meg a Szigeten is találkozhatnak majd vele a fesztiválozók. (noÁr emiatt bojkottot hirdetett a Volt ellen.)

De az Index most azt írja, hogy Vető Viktória, a Sziget sajtófőnöke azt mondta, nem hallanak többet Orbán Viktor-szónoklatot sem a Balaton Soundon, sem a Szigeten a fesztiválozók. A Soundon a tudósítójuk az első nap nem is látta a klipet, a lap egyik olvasója pedig levelet írt a szervezőknek, hogy vajon a Szigeten számíthat-e a klipre, mivel nem szeretne a belépőjegye árával propagandát támogatni, amire a Szigettől azt válaszolták:

„A Sziget esetében Orbán Viktor távol marad a kivetítőtől – elnézését kérjük, ha megbántottuk a VOLT fesztivál programjával.”

Így hogy fogják megtudni a hazánkban ideiglenesen állomásozó nyugati fesztiválozók, hogy a rendszerváltást Orbán Viktor egyedül intézte el? (Index)

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.