Mégsem bömböltetik Orbánt a fesztiválozóknak a Sziget és a Balaton Sound nagyszínpadán

2019 július 4., csütörtök 11:53
309

Az idei Volt Fesztiválon a koncertek között folyamatosan az állampárt vezetőjét, Orbán Viktort adták a nagyszínpadon, ezt a lépést pedig később a Volt főszervezője is védelmébe vette.

Korábban Kádár Tamás, a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. vezetője azt mondta, átállások közt két-háromszor játszották le a Volt Fesztiválon a Terror Háza videóját, és a Balaton Soundon meg a Szigeten is találkozhatnak majd vele a fesztiválozók. (noÁr emiatt bojkottot hirdetett a Volt ellen.)

De az Index most azt írja, hogy Vető Viktória, a Sziget sajtófőnöke azt mondta, nem hallanak többet Orbán Viktor-szónoklatot sem a Balaton Soundon, sem a Szigeten a fesztiválozók. A Soundon a tudósítójuk az első nap nem is látta a klipet, a lap egyik olvasója pedig levelet írt a szervezőknek, hogy vajon a Szigeten számíthat-e a klipre, mivel nem szeretne a belépőjegye árával propagandát támogatni, amire a Szigettől azt válaszolták:

„A Sziget esetében Orbán Viktor távol marad a kivetítőtől – elnézését kérjük, ha megbántottuk a VOLT fesztivál programjával.”

Így hogy fogják megtudni a hazánkban ideiglenesen állomásozó nyugati fesztiválozók, hogy a rendszerváltást Orbán Viktor egyedül intézte el? (Index)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt