A magyar fényűzéstudomány akadémiai lapja, a Magyar Nemzet, többek között a soproni VOLT fesztivál 2015-ös meglátogatásával vádolja a momentumos Cseh Katalint

politika
2019 július 22., 4:54
comments 846

Egyszerre mozdíthatja izgalmas új irányokba a tényfeltáró újságírást és a magyar emberek utazási szokásait a Magyar Nemzet mai,

„Hamis imázsépítés a Momentumban”

című írása.

„A Momentum Mozgalom ­európai parlamenti politikusa által korábban feltöltött képek és megjegyzések egy jóval a magyar átlag feletti életszínvonalon élő fiatal világpolgár képét rajzolják elénk.”

Ez olvasható a cikk elején, amiben a momentumos friss EP képviselő Cseh Katalin Instagram fiókjának egészen a legaljáig legörgettek a Magyar Nemzet tényfeltáró újságírói, és aztán tudósítottak róla, hogy mit láttak a képeken.

Így került például papírra a nemzetközi fényűzéstudomány eddigi legbátrabb mondata, mely szerint

„a »szegény« egyetemista bejegyzései szerint 2015. július elején a soproni VOLT fesztiválon bulizott, majd néhány hét múlva egy tengerparton olvasta e-könyvét, augusztus elején pedig a Velencei-tónál pihente ki a lét könnyűségének fáradalmait.”

Csak hogy biztosan mindenki ugyanarra gondoljon, most megmutatom azt a három luxusképet, amiről a Magyar Nemzet cikkében itt szó van.

Tehát VOLT fesztivál

E-könyv

és a Velencei tó.

Tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy azok az újságírók és ellenzéki politikusok, akik egyfolytában

  • Orbán Viktor magánrepülőzései,
  • a miniszterelnök családjának kifejezetten visszafogott, szerény magánkastélyai,
  • Mészáros Lőrinc bérelt jachtja
  • vagy Rogán Antal sikeres üzletasszony feleségének privát helikopterezése

miatt rinyálnak, hol voltak, amikor

2015-ben Cseh Katalin egy ZAFÍR ásványvíz mellett macskával a kezében ivott szalmakalapban tejszínes kávét a legmagasabb minőségű pozdorjából készült fedett(!!!!!) padon a Velencei tónál.

Erről ugyanúgy hallgat a liberális világ, mint anno Juhász Péter horvátországi nyaralásáról.

A cikkből ezen kívül az is kiderül, hogy Cseh az elmúlt években járt több külföldi országban is, például az Egyesült Államokban és Észak-Macedóniában, viszont egy pici felületesség itt felróható, mert a képek alapján Albániában, Siófokon és legalább egy alkalommal az Örs vezér téren is dőzsölt a momentumos politikus, ami meg kimaradt a cikkből.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt