A magyar fényűzéstudomány akadémiai lapja, a Magyar Nemzet, többek között a soproni VOLT fesztivál 2015-ös meglátogatásával vádolja a momentumos Cseh Katalint

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egyszerre mozdíthatja izgalmas új irányokba a tényfeltáró újságírást és a magyar emberek utazási szokásait a Magyar Nemzet mai,

„Hamis imázsépítés a Momentumban”

című írása.

„A Momentum Mozgalom ­európai parlamenti politikusa által korábban feltöltött képek és megjegyzések egy jóval a magyar átlag feletti életszínvonalon élő fiatal világpolgár képét rajzolják elénk.”

Ez olvasható a cikk elején, amiben a momentumos friss EP képviselő Cseh Katalin Instagram fiókjának egészen a legaljáig legörgettek a Magyar Nemzet tényfeltáró újságírói, és aztán tudósítottak róla, hogy mit láttak a képeken.

Így került például papírra a nemzetközi fényűzéstudomány eddigi legbátrabb mondata, mely szerint

„a »szegény« egyetemista bejegyzései szerint 2015. július elején a soproni VOLT fesztiválon bulizott, majd néhány hét múlva egy tengerparton olvasta e-könyvét, augusztus elején pedig a Velencei-tónál pihente ki a lét könnyűségének fáradalmait.”

Csak hogy biztosan mindenki ugyanarra gondoljon, most megmutatom azt a három luxusképet, amiről a Magyar Nemzet cikkében itt szó van.

Tehát VOLT fesztivál

E-könyv

és a Velencei tó.

Tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy azok az újságírók és ellenzéki politikusok, akik egyfolytában

  • Orbán Viktor magánrepülőzései,
  • a miniszterelnök családjának kifejezetten visszafogott, szerény magánkastélyai,
  • Mészáros Lőrinc bérelt jachtja
  • vagy Rogán Antal sikeres üzletasszony feleségének privát helikopterezése

miatt rinyálnak, hol voltak, amikor

2015-ben Cseh Katalin egy ZAFÍR ásványvíz mellett macskával a kezében ivott szalmakalapban tejszínes kávét a legmagasabb minőségű pozdorjából készült fedett(!!!!!) padon a Velencei tónál.

Erről ugyanúgy hallgat a liberális világ, mint anno Juhász Péter horvátországi nyaralásáról.

A cikkből ezen kívül az is kiderül, hogy Cseh az elmúlt években járt több külföldi országban is, például az Egyesült Államokban és Észak-Macedóniában, viszont egy pici felületesség itt felróható, mert a képek alapján Albániában, Siófokon és legalább egy alkalommal az Örs vezér téren is dőzsölt a momentumos politikus, ami meg kimaradt a cikkből.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.