Pulóverben ma fölösleges gondolkodniuk

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Jó reggelt kívánok, hol van már a július eleje, amikor néha még egy pulóver is indokoltnak tűnt a hajnali biciklizéshez! Ilyesmire már nincs szükség, írom, miközben törölgetem a homlokomról az izzadságot. Mondjuk most még csak 17-18 fok van, ez most még inkább a testmozgás eredménye, de hamarosan a nap önmagában is elég lesz a hatás kiváltásához: már délelőtt 23-25 fokokra számíthatunk, jellemzően napsütéses időben. Délutánra még tovább forrósodik a levegő, a Dunántúlon 31-33, az ország középső részén 28-30, Kelet-Magyarországon elképesztően vonzóan hangzó 25-27 fok lesz.

A körülményekre tekintettel Győr-Moson-Sopron és Vas megyékre első fokú figyelmeztetést adott ki a meteorológia hőség miatt, ezekben a napi középhőmérséklet meghaladhatja a 25 fokot.

Csapadékra elvétve számíthatunk csak, arra is futó zápor formájában az északkeleti megyékben. Ezek térségében a szél is megélénkülhet.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.