Niedermüller és Hunvald után Moldován László is bejelentette, hogy elindul a Fidesz ellen a VII. kerületben

A VII. kerületben szépen alakul megint a sok jelölttel felduzzasztott mezőny, hogy mindenképp a Fidesz-KDNP-s Vattamány Zsolt nyerhessen.

Miután a közös ellenzéki jelölt a VII. kerületi polgármesteri címért a DK-s Niedermüller Péter lett, Hunvald György kilépett az MSZP-ből, és bejelentette, ő is elindul az őszi önkormányzati választáson.

Most pedig az LMP-ből júniusban kilépett Moldován László, a párt volt budapesti elnöke is bejelentette, hogy elindul a címért – írja Ungár Péter LMP-s képviselő lapja, az Azonnali. Moldován azt írta, az Élhető Erzsébetváros Egyesület és a Puzsér Róberthez kötődő Állampolgárok a Centrumban Egyesület támogatja.

Fotó: Facebook/Moldován László

Moldován vezette az LMP etikai bizottságát, amikor Hadházy Ákos és Szél Bernadett ellen eljárás indult. Utóbb mindketten kiléptek a pártból. Moldován 2014-ben is elindult a polgármesterségért a Fidesz-KDNP-s Vattamány Zsolt ellen, akkor 10,8 százalékot szerzett. Azt mondta, kizárt, hogy visszalépjen egy másik jelölt javára.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.