Rengeteget késnek a vonatok, csak késő estére áll helyre a menetrend szerinti közlekedés

A Mávinform tájékoztatása szerint a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon 10-30 (esetenként 30-60) perccel nőhet a kedd délutáni járatok menetideje, mert Szemeretelepnél lévő átjáróban egy ismeretlen személyt gázolt a Szegedről Budapestre tartó Móra IC. (Ennél előfordultak nagyobb csúszások is, például az én vonatom 13:57 helyett csak 15 óra után futott be a Nyugatiba Ceglédről.)

A helyszínelés 14:40-re befejeződött, így ismét két vágányon haladhatnak a vonatok, de a menetrend szerinti közlekedés késő este állhat helyre a debreceni és a szegedi fővonalakon. A Tömörkény IC és a Kiskun IC most kedden nem közlekedik Cegléd és Budapest között.

Valamint nem közlekedik a menetrend szerint, a Nyugati pályaudvarról Vácra 14:45-kor induló 2426-os számú, valamint a 2333-as számú személyvonat sem. (Mávinform)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó