9000 forintnyi rezsiutalványt küld szeptember 30-ig minden nyugdíjasnak a kormány

külföld
2019 augusztus 23., 7:33
comments 364

Kilencezer forint értékű, a rezsi befizetésére használható utalványt küld a kormány szeptember 30-ig minden magyar nyugdíjasnak, jelentette be a csütörtöki kormányinfón Gulyás Gergely. A miniszterelnökséget vezető miniszter mindezt azzal indokolta, hogy a magyar gazdaság várakozáson felül teljesít - persze közben az utalványok kézhezvétele után két héttel önkormányzati választást is tartanak az országban.

Magyarországon amúgy az államilag rögzített rezsiárak, bár a kormány állítása szerint kedvezményesek, többször is meghaladták a világpiacilag indokolt árszintet.

Gulyás emelett azt is bejelentette, hogy a kormány azoknak a közfoglalkoztatottaknak, akik az év első hét hónapjából legalább háromban közfoglalkoztatotti jogviszonyban álltak, és augusztus 1-én is közfoglalkoztatottak voltak, nettó 54 ezer forint egyszeri plusz juttatást utal. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt