Ha Budapest és Záhony között vonatozik, számoljon késéssel

Félórás késésre lehet számítani szerdán a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vasútvonalon egy biztosítóberendezés meghibásodása miatt. A Mávinform tájékoztatása szerint Ebes és Hajdúszoboszló között hibásodott meg a berendezés, ez lassítja a vonatközlekedést, amit eleve lassított, hogy itt pályafelújítás miatt csak egy vágány járható éppen.

A MÁV a nagyobb fennakadások elkerülése érdekében bizonyos járatokat egyesítve indít a Debrecen-Püspökladány szakaszon. Ilyen például a Záhonyból Bécsbe tartó Hortobágy EuroCity, amit a Nyíregyházáról Budapestre tartó sebesvonattal egyesítettek, a Nyugatiból reggel Záhonyba indult személyvonat pedig a Ceglédtől Záhonyba tartó személyvonattal egyesül ezen a szakaszon. (Via MTI)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.