Ha Budapest és Záhony között vonatozik, számoljon késéssel

közlekedés
2019 augusztus 28., 03:26
comments 47

Félórás késésre lehet számítani szerdán a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vasútvonalon egy biztosítóberendezés meghibásodása miatt. A Mávinform tájékoztatása szerint Ebes és Hajdúszoboszló között hibásodott meg a berendezés, ez lassítja a vonatközlekedést, amit eleve lassított, hogy itt pályafelújítás miatt csak egy vágány járható éppen.

A MÁV a nagyobb fennakadások elkerülése érdekében bizonyos járatokat egyesítve indít a Debrecen-Püspökladány szakaszon. Ilyen például a Záhonyból Bécsbe tartó Hortobágy EuroCity, amit a Nyíregyházáról Budapestre tartó sebesvonattal egyesítettek, a Nyugatiból reggel Záhonyba indult személyvonat pedig a Ceglédtől Záhonyba tartó személyvonattal egyesül ezen a szakaszon. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.