Ha Budapest és Záhony között vonatozik, számoljon késéssel

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Félórás késésre lehet számítani szerdán a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vasútvonalon egy biztosítóberendezés meghibásodása miatt. A Mávinform tájékoztatása szerint Ebes és Hajdúszoboszló között hibásodott meg a berendezés, ez lassítja a vonatközlekedést, amit eleve lassított, hogy itt pályafelújítás miatt csak egy vágány járható éppen.

A MÁV a nagyobb fennakadások elkerülése érdekében bizonyos járatokat egyesítve indít a Debrecen-Püspökladány szakaszon. Ilyen például a Záhonyból Bécsbe tartó Hortobágy EuroCity, amit a Nyíregyházáról Budapestre tartó sebesvonattal egyesítettek, a Nyugatiból reggel Záhonyba indult személyvonat pedig a Ceglédtől Záhonyba tartó személyvonattal egyesül ezen a szakaszon. (Via MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.