Ügyészséget és bíróságot épít a Mészáros család Érden

A felcsúti ezermester és gyerekeinek cége, a Fejér B.Á.L. Zrt. lehetett az a szerencsés, ami az Épkar Zrt.-vel együtt felépítheti az Érdi Járásbíróság és Járási Ügyészség új épületét 3,24 milliárd forintért, derült ki az uniós közbeszerzési értesítőből. Az épülethez 99 parkolót is építenek. Az épület homlokzatának legkisebb magassága 7,7 méter lesz, legmagasabb pontján pedig eléri a 18 métert is, átlagosan így körülbelül 9,8 méteres lesz.

Fotó: Laszlo Balogh/AP

A Fejér B.Á.L. Zrt.-t  2015-ben hozta létre Mészáros Lőrinc a három gyereke: Beatrix, Ágnes és Lőrinc volt, így jön ki a névben szereplő B.Á.L.  És ahhoz képest, hogy a csodacéget 2015 júniusban alapították, már abban az évben egymilliárd fölé ment az árbevételük. Tavaly pedig már 22 833 millió forintos árbevételt hoztak össze a kormányzati megbízások segítségével. A szép eredmények láttán Mészáros Lőrinc február végén a gyerekei cégébe is bevásárolta magát 600 ezer forinttal, ami után aztán 2,8 milliárdos osztalékot vett ki magának. (via Magyar Építők)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó